om os

om byggeriets regler

Byggeriets Regler samler alle de nødvendige regler og love, som regulerer byggeriets forhold. Via Byggeriets Regler får brugerne adgang til den nyeste rets- og voldgiftspraksis samt vejledning og tilbud om undervisning om byggeretlige emner til brug i det daglige arbejde i bygge- og anlægssektoren. Byggeriets Regler henvender sig også til de private bygherrer og ejere af fast ejendom. Byggeriets Regler vil løbende blive tilpasset brugernes ønsker og behov for oplysning og viden om byggeriet forhold

Om vores persondatapolitik og cookie politik – se her.

Om Entreprenørskolen

Entreprenørskolen er ejet og drevet af Byggeriets Regler ApS. Entreprenørskolen tilbyder undervisning i form af kurser, seminarer, gå-hjem-møder samt webinarer og video-undervisning. Entreprenørskolen deltager med vidensdeling ved Byggeriets Reglers udsendelse af  nyhedsbreve.

Om Byggeriets Regler

Byggeriets Regler samler alle de nødvendige regler og love, som regulerer byggeriets forhold. Via Byggeriets Regler får brugerne adgang til den nyeste rets- og voldgiftspraksis samt vejledning og tilbud om undervisning om byggeretlige emner til brug i det daglige arbejde i bygge- og anlægssektoren. Byggeriets Regler henvender sig også til de private bygherrer og ejere af fast ejendom. Byggeriets Regler vil løbende blive tilpasset brugernes ønsker og behov for oplysning og viden om byggeriet forhold.

Om vores persondatapolitik og vores cookie politik – se her.

Om Entreprenørskolen

Entreprenørskolen er ejet og drevet af Byggeriets Regler IVS. Entreprenørskolen tilbyder undervisning i form af kurser, seminarer, gå-hjem-møder samt webinarer og video-undervisning. Entreprenørskolen deltager med vidensdeling ved Byggeriets Reglers udsendelse af  nyhedsbreve.